Bokmarkedet

Det meldes om stor pågang av brukte bøker til bokmarkedet. Det anslås at det vil finnes omtrent 10.000 bøker som er vil være til salgs under Høstmarkedet. Bøkene har normalpris på kr. 30, men det finnes eksemplarer som er priset dyrere, og det vil finnes muligheter for pakkekjøp der prisen blir lavere. Sett gjerne av en time eller to for å handle brukte bøker, kanskje du finner ei bok du lenge har tenkt å lese, men aldri fått tid til?

 

Hvorfor bokmarked i Vivestad?

Bokmarkedet er en integrert del av Vivestad Høstmarked. Bokmarkedet startet ved at Bygdehuset Sagatun overtok mange bøker fra Vivestad bibliotek da dette ble nedlagt. Senere har det blitt samlet inn bøker fra fjern og nær, og bokmarkedet består nå av omtrent 10.000 bøker. Ordinære bøker selges relativt billig, mens bokverk og sjeldnere eksemplarer prises høyere.

Bokmarkedet er åpent på Høstmarkedet og på Julemarkedet, samt ved andre spesielle anledninger. Bokmarkedet drives på dugnad som resten av markedet, og overskuddet fra bokmarkedet går i likhet med øvrig overskudd til Bygdehuset Sagatun.