Jeg vil gjerne være med og selge/ha utstilling på markedet. Hva gjør jeg?

Send en påmelding! Du får tilbakemelding med faktura for betaling. Sjekk sidene med informasjon for utstillere.

 

Er jeg påmeldt?

Vi tar kontakt med de som ikke får plass, så når påmelding er sendt inn behøver du ikke sjekke/dobbeltsjekke det. Faktura sendes ut første gang i mai måned, og deretter ca. hver 14. dag. Faktura må betales innen fristen.

 

Jeg vil gjerne stå i nærheten av nabo'n, vi hjelper hverandre med å passe på stand. Er det mulig?

Kanskje! Da må dere først og fremst melde dere på tidlig, slik at det er mulig å plassere dere sammen. 

Jeg vil gjerne ha samme plass som i fjor. Fikser dere det?

Nei, ikke nødvendigvis. Vi må organisere markedet slik vi mener det er best, så det kan godt hende du får en annen plass enn tidligere år. 

 

Jeg ønsker å sjekke inn på torsdag. Kan jeg det?

Vi har innsjekking for alle utstillere fredag 10.00 - 20.00, i tillegg kan de som står inne sjekke inn lørdag 08.00 - 09.00. Du kan godt komme torsdag, men da må du regne med å overnatte på parkeringsplassen utenfor markedsområdet. Innsjekking starter fredag kl. 10.00. Er det helt spesielle forhold som gjør at du må sette opp stand/sjekke inn f.eks. på torsdag, så må dette avtales på forhånd! 

 

Hvordan finner jeg fram til Vivestad?

Se veibeskrivelser.

 

Hva gjør dere for å skaffe publikum?

Vi har et samarbeid med Reavisa, der augustutgaven inneholder en temaseksjon om Vivestad Høstmarked.

I tillegg annonserer vi i de øvrige lokalavisene i Vestfold (Tønsbergs Blad, Sandefjords Blad, Gjengangeren, Jarlsberg Avis, Østlandsposten og Øyene), samt i Laagendalsposten i Kongsberg, Varden i Skien og Drammens Tidende.

I tillegg sender vi ut flyveblad i vårt primære nedsalgsfelt, og vi setter opp plakater der det ferdes mye folk. Vi registrerer også arrangementet på kulturkalendere på avisenes kultursider.

Videre bruker vi Facebook-siden vår, bygdas hjemmeside Vivestad.no samt vår egen hjemmeside du er på nå.

 

Er det noe for barn?

Ja, hos oss er det noe for barn i alle aldre! Som tidligere år vil det bli ulike aktiviteter for barn, både på stands og fra scenen. Se programmet når det blir lagt ut (se forsiden).