Hovedsponsor:      

 


 

 

 

Samarbeidspartnere:


 
                     

 

Vivestad Høstmarked 2021

 


Vivestad Høstmarked 2021 er avlyst!

 

 

 

 

 

Det er med sorg å melde at vi også i år ser oss nødt til å avlyse markedet. 

 

På grunn av Covid-19 viruset og de restriksjoner som fortsatt gjelder, er vi rett og slett ikke nok folk for å kunne arrangere på en forsvarlig måte.

 

Vi var veldig optimistiske i våres for at vi kunne få arrangert et normalt marked i år, og vi har utsatt avgjørelsen så lenge vi mener er forsvarlig. 

 

Men med den usikkerheten som ligger i smittesituasjonen i vår kommune har vi sett oss nødt til å ta denne avgjørelsen.

 

 

 

Vi kommer sterkere tilbake i 2022!

 

 

 

 


2020:


Vivestad Høstmarked 2020 ble avlyst grunnet Covid-19.

 

 

 2019:


Det er klart for årets marked!
Da er de aller fleste utstillere på plass, og det er klart for årets marked. 
Liste over årets utstillere finner du her.
 

Årets marked er nært forestående!

17. og 18. august er det klart for årets marked, det fjortende i rekken. Markedet har også i år hatt stor pågang av utstillere og selgere, og det har vært fulltegnet en god stund. 

Markedet blir nok gjenkjenbart for våre besøkende, det er få store endringer. Av endringer kan nevnes at middagsteltet har fått ny plassering, og at toalettforholdene forhåpentligvis blir bedre. 

Underholdning blir det også i år. Lørdag kl. 14.00 spiller Ila Auto. De har besøkt oss ofte, men har også sterke relasjoner til bygda, og vi setter stor pris på at de tar turen til oss også i år. 

Søndag blir det også opptredener på scenen. Kl. 13.00 spiller 13-åringen Otto junior med bluesband, han kommer nærmest direkte fra Notodden Blues Festival, og vi gleder oss til å høre ham igjen. Mange ble imponert over Ottos opptreden under fjorårets marked, og det tror vi enda flere vil bli i år.

Vestfold ukuleleklubb skal også opptre på søndag, nærmere bestemt kl. 14.00. Dette er en gjeng glade mennesker som elsker å spille og synge, og vi ønsker dem velkommen tilbake til vårt marked.

Ellers blir det selvsagt mulighet for å kjøpe middag eller noe annet å spise og drikke i våre kiosker og i matteltet. Og ikke minst kan man sikkert gjøre en god handel, prute litt eller slå til på gode tilbud, alt ettersom!

Det er gratis inngang, men parkering koster kr. 100 per bil. Kjør gjerne sammen, fyll opp bilen, da blir kostnaden på hver liten!


Velkommen til Vivestad 17. og 18. august, markedet er åpent fra kl. 10.00 til kl. 17.00 begge dager.Vivestad Høstmarked 2019 - påmelding er stengt.

13.08.2019

Datoene for markedet i 2019 er lørdag 17. og søndag 18. august. Påmeldingen er nå stengt, vi har fulltegnet marked, samt ventelister i tillegg.
Praktiske opplysninger finner du under fanen "For utstillere og selgere"


Marked 2018 gjennomført - svært godt besøk på søndag

Årets marked er over, og det ble en flott helg. Lørdagen var preget av overskyet vær og regnbyger, men ganske bra publikumstilstrømming allikevel. Søndagen hadde tilnærmet perfekt markedsvær, med lettskyet og ca. 20 grader. Denne dagen ble det ny rekord for markedet, aldri har vi hatt så mye folk innom i løpet av en dag. Parkeringsarealene måtte utvides flere ganger, og det var til tider lang kø for å komme inn på parkeringsplassene.
Lørdag underholdt Vestfold ukuleleklubb, og den glade gjengen varmet tilskuerne i gråværet. Søndag stiftet vi bekjentskap men en ung mann fra Re, Otto junior. Han spilte og sang, og mange lot seg imponere av 12-åringen. Bildet viser Otto junior i aksjon på scenen. Dette er en kar som vi tror vi vil høre mye om i tida fremover! Underholdningen ble så avsluttet med konsert med Ila Auto, og de leverte som vanlig et sett med musikk, humor og aktiv underholdning for sitt publikum.

Vi regner med at et sted mellom 6.500 og 7.000 mennesker besøkte markedet i løpet av helgen, noe som vi er meget godt fornøyd med, gråværet på lørdagen tatt i betraktning.


Marked 2018 lørdag 18 og søndag 19. august

Begge dagene er åpningstidene 10.00 - 17.00.

Det er ingen inngangspenger, parkering koster kr. 80. Fyll opp bilen med familie, venner, kolleger, naboer eller andre, og besøk årets marked!

Lørdag spiller Vestfold ukuleleklubb (ca. kl. 11.15), og søndag spiller Otto junior kl. 13.00 og Ila Auto kl. 14.00.

Utstillerlisten finner du her.

Velkommen til Vivestad!

 

Program og plakat for 2018 

23.07.2018

Programmet for årets marked er nå på det nærmeste klart.

Lørdag kommer Vestfold ukuleleklubb for å underholde oss. Det er en gjeng med glade mennesker som spiller og synger av hjertens lyst! Klubben kan i år feire sitt 15-års jubileum. Vi gleder oss til å få besøk av denne flotte gjengen! Vil du vite mer om ukuleleklubben, så kan du besøke deres hjemmeside her.

Søndag skal vi stifte bekjentskap med Otto junior, en ung artist fra Re. Ryktene sier at dette er en dyktig ung mann, så møt opp!

Senere på søndag blir det også et gjenhør med Ila Auto. Etter mange opptredener på Slottsfjellfestivalen, radiospilling, TV-opptredener og konserter for små og store over det ganske land, så har de skaffet seg et trofast publikum. Les mer om bandet på deres hjemmeside.


 

God tilgang på utstillere, men plass til flere!

12.06.2018

Påmeldingen til årets marked er godt i gang, og mange har allerede meldt seg på. Men vi har plass til flere! Har du varer å selge, og ønsker standplass, så meld deg på! Påmelding skjer fra siden "For utstillere og selgere", der finner du også nødvendig informasjon.
Vi minner også om at de som skal ha standplass ute må rigge stand på fredag, dette er nytt av året. Utstillere inne kan rigge lørdag morgen, om de ønsker, men alt må være klart til åpning lørdag kl. 10.00.

 

Markedet for 2018 - 18. og 19. august, begge dager 10.00 - 17.00.

02.04.2018

Årets marked arrangeres lørdag 18. og søndag 19. august. Påmelding skjer fra denne hjemmesiden, og gjøres fra siden "For utstillere og selgere"

Vi anbefaler å benytte PC ved påmelding. Mobil og nettbrett fungerer også, men sidene er dessvere ikke så mobilvennlige ennå.

Publikumsrekord!

Aldri har Vivestad Høstmarked hatt flere besøkende enn i 2017. Et sted mellom 7.500 og 8.000 personer var til stede på markedet i helgen, noe vi er svært godt fornøyd med.

Vilde underholder på markedetVæret er avgjørende for et utearrangement, og selv om varslene var urovekkende på forhånd, så ble det flott markedsvær begge dager. En kort, men kraftig skur lørdag ettermiddag ødela ikke det helhetsinntrykket. Søndag satte vi ny dagsrekord i antall besøkende, og vi måtte ta i bruk et ekstra jorde til parkering. Heldigvis har vi gode naboer som har hatt grass på jordene i mange år, så parkeringsforholdene var gode. Tilbakemeldingene fra publikum og utstillere er jevnt over meget gode, selv om vi selvfølgelig ikke klarer å gjøre alle fornøyd. Vi håper at publikum, utstillere og dugnadsfolk fikk en god opplevelse på markedet i 2017, og vi ønsker velkommen tilbake 18. og 19. august 2018.

Se reportasje og video fra årets marked på Reavisa.no (lørdag). 

Reavisas artikkel etter markedet

 

 

Velkommen til årets marked!

Lørdag 19. og søndag 20. august er det igjen klart for Vivestad Høstmarked. Vi har åpent begge dager fra 10.00 - 17.00.

Forberedelsene til årets marked har pågått en god stund, og nå ser vi fram til å kunne ønske deg velkommen til årets marked. Som tidligere år har vi et bredt utvalg av utstillere, fra mat til traktor. Selvsagt er det flere boder med brukt og antikk, håndarbeid, håndverk og brukskunst. Klær og skinn hører med, samt flere produkter for hus, hjem og hage. Det er salgsutstillinger ute, og det er salgsutstillinger inne i det vi kaller "Storesalen". Inne finner man også bokmarked med ca. 10.000 bøker å velge i, de fleste til en god pris!

De politiske partiene kommer, i år er det valg (for de som ikke har oppdaget det...!). Her kan man spørre ut politikerne ansikt til ansikt, og det skulle ikke forundre oss om det blir en og annen diskusjon av det også!

Underholdning og aktiviteter for barna er på plass, og det er selvsagt mulighet for mat og drikke, både kioskvarer og middag. Parkering koster kr. 80, men det koster ingenting å komme inn. Fyll derfor opp bilen, da blir kostnaden per hode liten! Og husk kontanter til parkeringen!

Informasjon til utstillere:

Innsjekking foregår fredag fra kl. 12.00 til kl. 20.00, samt lørdag morgen fra kl. 08.00 til kl. 10.00. Husk at standen må være klar til markedet åpner, lørdag kl. 10.00!

VELKOMMEN TIL VIVESTAD!


Årets marked nærmer seg!

31.07.17

Det er snaut tre uker igjen til årets markedshelg, og forberedelsene går sin gang. Det begynner å minke på utstillerplasser, men det skal fortsatt være noe ledig, spesielt hvis du selger varer vi ikke har andre utstillere som selger. Vil du ha standplass, så send inn påmelding, se informasjon under.

Av underholdning kan vi nevne at Vilde (kjent fra "Norske talenter") kommer på søndag, mens fylkesmann Per Arne Olsen forestår den offisielle åpningen lørdag.

Vi ønsker velkommen til Vivestad 19. og 20. august, og håper du vil hygge deg, enten du er utstiller eller publikum. Åpningstidene er kl. 10 - 17 begge dager.

 

Vivestad Høstmarked 2017 - påmelding er i gang

11.03.2017

Årets marked avholdes 19. og 20. august (i uke 33). 

Påmelding for utstillere er nå i gang, gå til siden "For utstillere og selgere".

Følg oss gjerne på facebook, der kommer nyhetene gjerne raskere enn her på hjemmesiden.

 

Vivestad Høstmarked 2016 vel i havn

 22.08.2016

Dugnadsgjengen bak Vivestad Høstmarked kan se tilbake på nok et vellykket marked. Det anslås at noe over 6.000 mennesker besøkte markedet i løpet av helgen, noe arrangøren sier seg godt fornøyd med.

Været er et stadig tilbakevendende tema på utearrangementer, og det ble meldt om til dels kraftige byger rundt om andre steder. I Vivestad var det to mindre regnbyger på søndagen, ellers var det nærmest perfekt markedsvær, lettskyet og rundt 20 grader.


 

Ila Auto samlet mye folk til sin konsert på lørdag, og Blågjengen, Tunsberg leikarring og Trollebollene hadde alle fine underholdningsinnslag som ble godt mottatt.

Lørdagens ordførerduell skulle forhåpentligvis gi "brura" Re noen svar på hvem hun ville gifte seg med, men om hun ble noe klokere skal vi ikke si noe sikkert om. Men det meldes fra debatten at "Odelsgutten" fra storfamilien i nord (Hof, Sande og Holmestrand) var aktiv og pågående under frieriet...! Men om det blir fornuft eller følelser som styrer valget til slutt gjenstår å se...

Arrangørene takker utstillere, publikum og ikke minst dugnadsgjengen for i år, og regner med å kunne ønske velkommen tilbake neste år!

 

Årets marked arrangeres lørdag 20. og søndag 21. august

Åpningstider begge dager er fra kl. 10.00 til kl. 17.00

 

2016 - status påmelding

Plassene er nå fylt opp både inne og ute, og vi har stengt påmeldingstjenesten. For eventuelle henvendelser kontakt utstilleransvarlig

  

2016: Innsjekking for selgere

Denne starter fredag 19. august kl. 12.00, og avsluttes kl. 21.00.

Lørdag 20. august starter innsjekk kl. 08.00, husk at standen må være klar til markedet åpner kl. 10.00

 

 

 

 

 

2015: Et svært vellykket marked!

Markedet i 2015 mener vi var det beste markedet vi har hatt, og det var hyggelig siden det var det tiende i rekken. Været var strålende, med godt, varmt sommervær begge dager, og ny publikumsrekord! Ved siden av været tror vi at god underholdning bidro til godt fremmøte. 

Lørdag holdt Lars Martin Myhre åpningskonsert, bl.a. med spesialskrevet Vivestadsang! Den populære visesangeren med familierøtter fra en av nabogårdene til markedsplassen underholdt et lydhørt publikum.

Søndag var det klart for Ila Auto, og de skuffet verken store eller små. De sang både høyt og lavt, og showet i kjent stil. Lokalt forankret som de er trakk de folk i alle aldre til sin opptreden. 

Av andre innslag kan nevnes at Trollebollene underholdt for barna, Ramnes trekkspillklubb underholdt kanskje mer for den voksne delen av publikum, og Re Motorklubb hadde tradisjonen tro sitt Reløp med start og mål i Vivestad denne helgen.

Flere bruker markedet vårt som et treffsted for slekt og venner, og det syns vi er svært hyggelig! Fortsett gjerne med det, og ta gjerne med noen flere i 2016, vi har plass nok!

Vi takker alle som bidro til å gjøre det tiende markedet vellykket; Dugnadsgjeng, utstillere, publikum, artister, naboer, presse (i særdeleshet ReAvisa), annonsører og andre som deltok med smått eller stort. 

 

2015: Klart for nytt marked - det tiende i rekken

Helgen 22. og 23. august er det igjen klart for Vivestad Høstmarked. Det er tiende året at markedet arrangeres. Mye er likt de foregående årene, men det vil alltid finnes nye aktiviteter og stands. På underholdningssiden er vi så heldige at Lars Martin Myhre kommer, han holder åpningskonsert på lørdag. Lars Martin Myhre ble vel for alvor kjent gjennom sitt mangeårige samarbeid med Odd Børretzen, men han har spilt og sunget alene og sammen med andre både før og etter tiden med Børretzen.

 

 

Søndag blir det konsert med Ila Auto, de spiller "blågress for smågress", altså musikk for folk i alle aldre...! Ila Auto har gjennom konserter over det ganske land opparbeidet seg en stor og trofast tilhengerskare, og nå kan du oppleve dem "live" på Vivestad Høstmarked.

 

For barna blir det gjensyn med Trollebollene på lørdag, og i tillegg er det ansiktsmaling, hopp i høyet, ridning og hestevogn, så barna bør ha mye å finne på!

Ølbrygging er i vinden, og vi har en hjemmebrygger som kan gi nyttige tips. Ellers blir det forskjellig håndverk, som bøkking, trearbeid, smiing og tinnstøping.

Flere frivillige organisasjoner er representert, og blant dem er slektsforskerforeningen DIS-Vestfold. Her kan man få tips om slektsforskning, melde seg på kurs, ja endog få litt hjelp med å finne personer tilbake i slekta hvis man ønsker det.

Sidet det er valg i september stiller åtte politiske partier med egne stands. Her bør diskusjonen gå livlig blant bodene!

Veteranbilløp, petanque, utstilling av gamle traktorer og militærkjøretøy, foredrag om hundedressur og trekkspillunderholdning er andre aktiviteter, for fullstendig program henvises til programmet for 2015.

Velkommen til marked! Åpningstidene er 10.00 - 17.00 både lørdag og søndag.

 

2015: Lars Martin Myhre til Vivestad Høstmarked

Foto: Cedric Archer

Det er med stor glede vi kan ønske Lars Martin Myhre velkommen til årets Høstmarked. Lars Martins far er oppvokst i bygda, og han har dermed hatt mange Vivestadbesøk hos farfar og farmor i sin barndom. Nå kommer han tilbake for å holde åpningskonserten på markedet lørdag 22. august. Vi gleder oss!

 

 

Status påmelding

Nå er det under tre uker igjen til årets marked, og det har vært stor interesse fra utstillere. Vi opererer med ventelister, men vi vet av erfaring at noen blir forhindret fra å komme, så det vil ennå være muligheter for etternølerne. Liste over utstillere så langt er lagt ut her.

 

Foreløpig program er lagt ut

Vi har lagt ut et foreløpig program for årets marked. Det finner du her.

 

Påmelding for markedet i 2015 

Da er det åpnet for påmelding til årets marked. Gå til "For utstillere og selgere", les informasjon og regelverk, og send påmelding fra skjemaet som du finner til venstre på den siden.

 

Husk julemarkedet 2014

29. og 30. november er det julemarked på Bygdehuset Sagatun. Det er ikke samme arrangører som Høstmarkedet, så eventuelle henvendelser bes sendt Anne Lene Haakenrud. Julemarkedets åpningstider er kl. 11.00 - 16.00 begge dager. Det finnes også informasjon på Vivestad.no.

 

 

 

Markedet i 2015

Markedet i 2015 er det tiende i rekken, og forberedelsene er godt i gang.

Datoene blir 22. og 23. august, så det er bare å holde av den helgen, både for utstillere som vil selge varer og for publikum! Påmelding for utstillere starter som vanlig i slutten av mars, det annonseres her på hjemmesiden og på vår facebookside. Følg oss gjerne på facebook, det legges nok oftere ut korte nyheter der...! Se link til høyre på siden.

 

2014: For en søndag! For en helg!! 

Søndagen ble vel så godt besøkt som lørdagen, vi regner at det var ca 3.800 mennesker innom markedet søndag. Det betyr at ca. 7.300 mennesker har vært innom markedet i løpet av helgen, det er vi strålende fornøyd med! Vi retter en stor takk til vår fantastiske dugnadsgjeng som står på sent og tidlig og i mange dager for å få arrangementet i havn! Uten dere intet marked!

Vi vil også takke for alle hyggelige tilbakemeldinger fra utstillerne våre, vi håper at dere også er fornøyd med helgen. Og til slutt en stor takk til publikum som la veien om Vivestad, vi håper dere hadde noen hyggelige timer hos oss, og vi ønsker alle hjertelig velkommen tilbake neste år!

 

2014: Flott markedsdag lørdag!

Det ble en flott markedsdag på lørdag, med ca. 3.500 besøkende. Været var ypperlig for marked, litt overskyet, litt sol, ingen vind, og et par korte regnbyger som gjorde at salgsbodene inne på Sagatun fikk godt besøk! Overbelastning av mobilnettet førte til noe problemer med betalingsterminalene, men med litt tålmodighet både fra publikum og dugnadsfolk så løser det meste seg. 

Vi håper søndagen blir like fin, værmeldingen ser lovende ut!

 

2014: Velkommen til Vivestad 23. og 24. august!

 Da ligger det meste til rette for nok et hyggelig marked! Vi har venteliste for selgere, så der er det fullt. Nå er det opp til publikum om det blir en ny folkefest i Vivestad! Til og med været ser ut til å kunne bli brukbart, selv om det kan komme noen byger. Men kommer det byger så passer det kanskje med middag i matteltet, eller et ekstra besøk til alle selgerne som står inne?

Ta en titt på programmet, og husk at det er gratis for publikum å komme inn på markedet, parkering av bil koster riktignok kr. 50, men det tror vi faktisk folk har råd til!

Velkommen!

 

Liste over årets selgere/utstillere finner du her.

 

2014: Innsjekking for selgere

Denne starter fredag kl. 12.00, og avsluttes kl. 21.00.

Lørdag starter innsjekk kl. 08.00, husk at standen må være klar til markedet åpner kl. 10.00

 

2014: Fulltegnet marked 

Markedet er nå fulltegnet, og vi har venteliste. Av erfaring vet vi at det pleier å bli noen forfall i tida rett før markedet, så interesserte kan fortsatt melde seg på, men vi kan selvsagt ikke garantere plass. Ønsker du å melde deg på, så benytt påmeldingsskjemaet under "For utstillere og selgere".

 

2014: Årets marked åpnes av påtroppende biskop i Tunsberg, Per Arne Dahl

Vi er i år så heldige at vi får besøk av påtroppende biskop i Tundsberg, Per Arne Dahl. Han skal foreta den offisielle åpningen av markedet på lørdagen. Som prest og forfatter har han skaffet seg et godt rennomé, så ta gjerne turen innom markedet for å høre hva han har å si.

Ellers ligger det an til å bli et tradisjonelt marked, med bl.a. smie, tinnstøping, bokmarked, baeneaktiviteter og utstilling av gamle landbruksmaskiner. Re-løpet for veteranbiler arrangeres i år på søndag.

Sulten skal du slippe å være, middag med tilhørende drikke kan du få kjøpt! Kiosker og pub blir det også. Velkommen 23, og 24. august!

19.07.14: 144 selgere påmeldt

Det er nå påmeldt 144 selgere til markedet. Det betyr at det begynner å fylles godt opp, men det finnes fortsatt noen ledige plasser for "etternølere"! Meld deg på via skjema her på hjemmesiden, se under "For utstillere og selgere"

 

 

 

2014: Per 15.06.14: 130 selgere påmeldt til årets marked

Det er hittil påmeldt 130 selgere/utstillere til årets marked. Vi har fortsatt plass til flere, så vil du bestille en plass kan du gjøre det her.

OBS: Ved en feil har det stått i reglementet at påmeldingsfristen var 1. mai. Det er nå rettet, og vi tar imot påmeldinger så lenge vareutvalget er interessant og vi har ledig kapasitet!

 

2014: Påmelding til Vivestad Høstmarked 2014

Da er det åpnet for påmelding til årets marked. Gå til "For utstillere og selgere", les informasjon og regelverk, og send påmelding fra skjemaet som du finner til venstre på den siden.

 

2014: Lørdag 23. og søndag 24. august 2014

Dette er datoene for årets marked. Innsjekking blir som vanlig på fredag, altså 22. august.

Videre detaljer om markedet kommer vi tilbake til, vi vurderer de mange tilbakemeldingene vi fikk da vi sendte ut evaluering per e-post rett etter fjorårets marked.

Påmeldinger regner vi med å være klare til å ta i mot fra ca. 10. mars.

 

Påmelding vil skje via eget skjema som legges ut her på vår hjemmeside. Informasjon om påmelding vil du også finne her, i tillegg vil vi sende ut e-post og benytte vår facebookside.

Velkommen til marked i 2014, hold av dagene!

 

2013: 6K-ordførerne foretok den offisielle åpning av markedet

Thorvald Hillestad (Re), Alf Johan Svele Holmestrand), Ragnar Lindås (Hof), Liv Grinde (Lardal), Bjarne Sommerstad (Andebu) og Erlend Larsen (Stokke) foretok den offisielle åpningen av markedet i 2013. Etter en kort innledning av Thorvald Hillestad fremførte de sporty ordførerne en sang med tekst av Thorvald og akkompagnert av medlemmer av Ramnes trekkspillklubb.

 

 

(Videoen er tatt opp av Odd Roar Sulutvedt for Vivestad Høstmarked)

"Live-versjonen" kan du høre her!           Sangteksten finner du her

 

2013: TAKK!

Styreleder Vidar takker dugnadsgjengenÅrets markedshelg er over, og vi ønsker å rette en stor takk til alle som har bidratt til å nok en gang gjøre Vivestad til en viktig møteplass! Takk til utstillere, publikum, dugnadsmedhjelpere, presse, naboer og ikke minst ordførerne fra 6K!

Tilbakemeldinger ønskes

Utstillere med registrert e-postadresse har fått tilsendt e-post der vi ber om tilbakemelding. Tilbakemeldinger kan også gis på vår facebookside, eller benytt post@vivestadhostmarked.no.

 

2013: Vel gjennomført marked

Da er markedet over, og styrets umiddelbare reaksjon er at vi kom oss godt i havn i år også. Lørdagen var fantastisk, med strålende vær, masse folk og meget god stemning. Dessverre ble det endel regn fra starten på søndag, men jammen tittet solen frem på ettermiddagen og da tok også besøket seg opp. Alt i alt var det ca 5.000 besøkende på de to markedsdagene.

 

 

 

2013: Finansminister Sigbjørn Johnsen samt seks av Vestfolds ordførere til Vivestad Høstmarked

Lørdag blir det storinnrykk av politikere på Høstmarkedet! Re Arbeiderparti melder på sin hjemmeside at finansminister Sigbjørn Johnsen vil besøke partiets stand på valgtorget mellom kl. 13.45 og 14.30.

Men allerede kl. 12.00 kan du oppleve seks av Vestfolds ordførere foreta den offisielle åpningen av markedet. Det er ordørerne i det såkalte 6K-samarbeidet - Re, Hof, Holmestrand, Lardal, Andebu og Stokke som skal synge, noe vi er spente på! Er dette den første virkelige testen på samarbeidet???!

Vi minner om markedets åpningstider; Lørdag og søndag fra kl. 10.00 til kl. 17.00.

 

2013: Til utstillere:

Innsjekking kan skje på følgende tidspunkter:

Fredag 16. august kl. 12.00 - 21.00 og lørdag 17. august kl. 08.00 - 10.00.

Husk at alt må være på plass og klart til markedet åpner kl. 10.00 på lørdag!

Innsjekking foregår inne på Sagatun, i informasjonen i underetasjen.

 

2013: Bokmarkedet

Det meldes om stor pågang av brukte bøker til bokmarkedet. Det anslås at det vil finnes omtrent 10.000 bøker som er vil være til salgs under Høstmarkedet. Bøkene har normalpris på kr. 25, men det finnes eksemplarer som er priset dyrere, og det vil finnes muligheter for pakkekjøp der prisen blir lavere. Sett gjerne av en time eller to for å handle brukte bøker, kanskje du finner ei bok du lenge har tenkt å lese, men aldri fått tid til?

 

2013: Fulltegnet!

Markedet er nå fulltegnet, og vi har venteliste. Av erfaring vet vi at det kommer noen forfall før markedet, så det er ikke helt umulig at det kan bli en plass ledig, men det gjenstår å se. Sender du påmelding registreres du i utstillerdatabasen vår, og da får du ihvertfall innbydelse neste år!

 

2013: Tre uker til marked

Det er nå ca tre uker igjen til årets marked, og det er nå påmeldt over 150 utstillere, alt inkludert. Det er kun noen få plasser igjen, men av erfaring vet vi at enkelte må trekke seg av ulike årsaker. Ønsker du plass, så benytt vårt påmeldingsskjema under "For utstillere og selgere".

 

2013: Dugnader

Informasjon om dugnader er lagt ut, sjekk her.

 

2013: 40 dager igjen!

Årets marked er 40 dager unna, det er påmeldt ca 140 utsillere/selgere. Det er fortsatt ledige plasser igjen, selv om det nå begynner å fylles godt opp!

God sommer til utstillere og publikum, velkommen til Vivestad 17. og 18. august.

 

2013: Foreløpig program er lagt ut

Du finner det i spalten til venstre!

 

2013: Påmelding til årets marked pågår for fullt!

Markedet i 2013 arrangeres lørdag 17. og søndag 18. august. Per 13. mai er det ca. 110 påmeldte utstillere. Ønsker du å selge varer på vårt marked i år, så bør du melde deg på snarest. Informasjon og påmeldingsskjema finner du her: For utstillere og selgere

Utstillere med verktøy, radioer, elektronikk samt landbruksprodukter ønskes spesielt, det samme gjelder utstillere med antikk og samlegjenstander. 

 

2013: Følg oss på facebook

Du finner oss også på facebook, gå inn på siden vår og trykk liker.

Vivestad Høstmarked på facebook.

 

 

Takk til dugnadshjelperne i 2012

16. november ble det holdt en "takkefest" for dugnadsmedhjelperne våre. Vi håper at de ca 70 som hadde anledning til å komme hadde en hyggelig kveld med god mat, en hyggelig prat og litt hjernetrim! Til og med en "danseoppvisning" a'la Gangnam Style kunne man oppleve!! Igjen takk til alle dugnadshjelpere, vi håper dere er motivert til en ny dugnad i august 2013!

 

Super markedssøndag!

Søndagen av årets marked ble en fantastisk flott dag! Det var sol, det var varmt - nesten for varmt! - og det kom masse folk! Parkeringsjordet var til tider fylt nesten helt opp, og inne på markedsområdet så det virkelig ut til at folk koste seg denne sensommerdagen.

Med den solide tilstrømmingen på søndagen så var det et sted mellom 5.500 og 6.000 mennesker innom markedet i løpet av helgen. Ikke dårlig med tanke på gråværet på lørdag.

 

Markedsstyret sier seg godt fornøyd med gjennomføringen. Styret mener man har funnet en god form og størrelse på markedet, men det finnes selvsagt forbedringspunkter.

Styret ønsker å rette en spesiell takk til alle dugnadshjelperne som har stått på, både før, under og etter markedet. Det ble jobbet hver dag i uka før markedet, de to markedsdagene var det full fart, og selve hovedopprydningen var gjort på et par timer søndag kveld, det er imponerende! Hvis det var noen slitne bein og hoder på mandag, så er det godt forståelig! Hjertelig takk for en flott jobb!

 

Godt gjennomført første dag av årets marked.

På tross av en regntung start på lørdagen ble årets første markedsdag relativt godt besøkt, med anslagsvis 2.000 mennesker innom i løpet av dagen. Været bedret seg utover lørdagen, regnet ga seg og skydekket lettet, og våre besøkende kunne etter hvert legge bort både regnfrakk og paraply.

Fylkesmann Erling Lae foretok den offisielle åpningen av markedet. I sin tale til markedet trakk han bl.a. frem dugnadsinnsatsen i bygda, og Høstmarkedet er i så måte et godt eksempel på hva man kan få til med frivillig arbeid.

Søndag fortsetter årets marked, og det er meldt fint sommervær; lettskyet, sol og lite vind. Markedet åpner kl. 10.00, vi ønsker alle velkommen!

På Vivestad.no kan du lese mer om markedslørdagen, og også se bilder fra markedet.

 

Program for årets marked finner du via linken til venstre, eller her.

 

Vi ønsker utstillere, selgere og publikum velkommen til markedshelg i Vivestad!

 

Velkommen til det årlige Høstmarkedet i Vivestad!

I 2012 er det syvende gang markedet arrangeres. Markedet har ca. 145 salgsboder og har de siste årene hatt besøk av 6.000 - 7.000 mennesker. Årets marked arrangeres

Lørdag 18. og søndag 19. august 2012, åpningstid begge dager 10.00 - 17.00

 

Påmeldingen for utstillere og selgere

Markedet er nå fulltegnet, med over 140 utstillere, og det er venteliste. Det vil derfor ikke bli tatt imot flere påmeldinger til årets marked. De som ikke fikk meldt seg på i år får heller prøve neste år!

For informasjon: se For utstillere og selgere.